2014-02-05 16:17:30• hírek • Kocsis Zoltán

Megegyeztek, ám csak baj lett belőle

Komoly tanulságot hordoz magában az a közlekedési baleset, amely szerda kora reggel történt Szatmárnémetiben, az Ady Endre utcában. A máramarosi fiatalember kerékpárost gázolt, ám a balesetet nem jelentették be. Ebből aztán csak nagyobb lett a baj.

A 25 éves Ionut P. 06.30 körül személygépkocsijával egy ház udvaráról jött ki éppen az Ady Endre utcára, ám nem vette észre a kerékpárjával feléje közeledő K. Istvánt. Utóbbi sem tudta már elkerülni az ütközést, ám ezt követően a két fél békében vált el egymástól, megállapodván, hogy nem történt semmi különös, nem jelentik a rendőrségen.

Igen ám, csakhogy K. István fájdalmai az idő teltével egyre fokozódtak, olyannyira, hogy a megyei kórházhoz fordult. A vizsgálatok megállapították, hogy a férfi kéztörést szenvedett.

Az orvosok - a törvény szellemében - azonnal értesítették a rendőrséget, akik gyorsan azonosították is az autóst. Ionut P. ellen gondatlanságból elkövetett testi sértés mellett immár a baleset helyszínének engedély nélküli elhagyása miatt is büntetőjogi eljárás indult. Pedig hát utóbbi vádpontot elkerülhette volna...

A rendőrség ismételten felhívja a figyelmet: baleset esetén nagyon fontos, hogy az áldozatot azonnal szakember lássa el, mivel sérülése fokozódhat, állapota veszélyessé is válhat.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: